Service consultant

Service consultant

Wil jij een sleutelrol spelen in de implementatie van OTYS Go! voor onze best practice clients? Ben je gedreven om klanttevredenheid te waarborgen en retentie te bevorderen? Als Service Consultant bij OTYS ben je niet alleen verantwoordelijk voor het implementeren van OTYS Go! bij onze topklanten, maar ook voor het bieden van uitstekende ondersteuning en service. Je fungeert als het aanspreekpunt binnen ons team voor een breder scala aan klanten, waarbij je nauw samenwerkt in een hecht team.

Wat ga je doen?

Maar hoe ziet je werkweek er dan uit? De 4 belangrijkste uitdagingen op een rij:

Klantrelatiebeheer: Sterke en duurzame relaties opbouwen met toegewezen klanten door inzicht te krijgen in hun bedrijfsdoelstellingen, uitdagingen en behoeften op het gebied van werving en technologie. Proactief in gesprek gaan met klanten om mogelijkheden te identificeren voor het verbeteren van hun ervaring met onze producten en diensten.

Oplossen van problemen: Dienen als het primaire aanspreekpunt voor technische vragen van klanten, het oplossen van problemen en het oplossen van problemen. Samenwerken met technische ondersteuningsteams om ervoor te zorgen dat problemen van klanten tijdig en effectief worden opgelost, en zorgen voor follow-up om hun tevredenheid te garanderen.

Onboarding en training: Begeleiden van nieuwe klanten tijdens het onboardingproces en zorgen voor een soepele overgang naar onze producten en diensten. Trainingssessies geven om klanten te helpen het maximale uit onze IT-oplossingen te halen.

Klantenservice: De stem van de klant zijn binnen OTYS. Behartig de behoeften, eisen en feedback van klanten naar relevante teams, waaronder productontwikkeling en engineering, om productverbeteringen en - verbeteringen te stimuleren.
 

Over OTYS

OTYS is dé specialist en partner in recruitment technologie en oplossingen. Voor werving- en selectie, detachering, corporate HRM en vacaturebanken. Van revolutionaire software tot en met state-of-the-art (werving)websites. Bij OTYS werken gedreven specialisten op authentieke, innovatieve wijze aan realisatie van efficiënte en schaalbare processen voor ruim 950 klanten en duizenden gebruikers wereldwijd. OTYS is grensverleggend en internationaal, met kantoren in Veenendaal, Praag en Antwerpen.

Wat bieden wij jou?

If you pay peanuts, you will get monkeys. Dat weten we maar al te goed. We zijn opzoek naar echte talenten die hun vak verstaan. En daar mag wat ons betreft best wat tegenover staan, wij willen immers graag dat je je aansluit bij ons team:

 • Uitstekend salaris en dito secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Collectief pensioen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Laptop;
 • Een fulltimebaan met uitzicht op een vast contract;
 • Opleidingsmogelijkheden die aansluiten bij je ontwikkelingsbehoefte;

Onze meest unieke arbeidsvoorwaarde is OTYS zelf: een tof en ambitieus team waarbij er wordt gewerkt aan een product waar we trots op zijn, waar je fouten kunt maken, waar je wekelijks kan borrelen, waar je geïnspireerd wordt nieuwe mogelijkheden te ontdekken, buiten het stramien te denken. Kortom, een baan waar je energie uit haalt en de vrijheid hebt om op jouw manier je resultaten te behalen.

Wat verwachten we van jou?

 • Een afgeronde HBO(+) opleiding 
 • Minimiaal 2 jaar aantoonbare ervaring als consultant, bij voorkeur in recruitment e/o SAAS business.
 • Een no-nonsense mentaliteit en gestructureerde werkhouding. Je weet prioriteiten te stellen, voelt je thuis in een dynamische omgeving en hebt een collegiale en flexibele instelling.
 • Sterke communicatieve vaardigheden, zowel in woord en schrift en zowel in het Nederlands als in het Engels. Kan je ook Duits of Frans dan is dat helemaal fantastisch!
 • Teamspeler met het vermogen om effectief samen te werken in een multidisciplinair team.

Heb je nog vragen of wil je meer weten?

Heb je na deze vacature toch nog wat vragen of onduidelijkheden? Schroom dan niet om contact op te nemen, wij staan je graag te woord!  Neem dan contact op met Jeremy van der Plaat (Corporate Recruiter) via 06 30 24 52 89.

Motivatiebrief:
OTYS verzamelt als verantwoordelijke in de zin van de AVG, de door jou verstrekte persoonlijke gegevens en gebruikt deze om de sollicitatie te verwerken en jou te koppelen aan één of meerdere vacatures. We bewaren je gegevens in onze database tot vier weken na beëindiging van de sollicitatieprocedure. Alleen als je ons daarvoor toestemming geeft bewaren wij je gegevens tot 12 maanden na de beëindiging van de procedure. Je kan OTYS op elk moment verzoeken jouw gegevens te verwijderen of de toestemming in te trekken. Meer informatie vind je in het Privacy Statement van OTYS.

Ons sollicitatieproces

 • Kennismaking met onze HR Manager
 • Tweede gesprek met de leidinggevende en toekomstige collega
 • Assessment + Referentiecheck
 • Kennismaking met CEO
 • Arbeidsvoorwaardengesprek
 • Contract ondertekenen

Nog vragen over deze vacature? Stel ze aan Jeremy!