Junior Administratief Medewerker

Junior Financieel Administratief Medewerker

Ben jij een starter of Young Professional, een passie voor cijfers en ga jij geen enkele uitdaging uit de weg? Dan hebben wij dé functie voor jou. Samen met een leuk team kan jij echt verandering brengen binnen onze financiële administratie van OTYS! Je komt te werken op ons kantoor in Houten op 2 minuten loopafstand van het Station.

Wat ga je doen?

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het verwerken van facturen in het boekhoudsysteem, het bijhouden van de mailbox, het verzorgen van het facturatieproces van onze klanten en ondersteun je de afdeling met diverse werkzaamheden. Je werkt zelfstandig, maar ook goed in teamverband, en reageert tijdig en adequaat op vragen van de interne klant. Mede dankzij jou neemt de klanttevredenheid toe.

Jouw werkplek

Begin je werkweek op een comfortabele plek, of het nu vanuit huis is of op kantoor. Dit bepaal jij zelf. Wel verwachten wij jou de eerste 2 maanden tijdens het inwerken fulltime op kantoor om jou helemaal wegwijs te maken in onze systemen en om jouw collega’s te leren kennen. Op maandag begin je met het openen van je mailbox, zorg je ervoor dat je urenregistratie keurig in orde is en stort je je vervolgens op het verwerken van nieuwe contracten en offertes. Daarbij controleer je de urenregistratie ook van je collega’s. Morgen focus je je volledig op procesoptimalisatie, bespreekt dit met je teamleden en zorgt ervoor dat dit ook wordt doorgevoerd. Later deze week los je enkele issues met klanten op, schakel je hierbij met een Customer Succes Manager en weet je de complexiteit goed op te lossen. Het bewaken van de debiteurenpositie komt uiteraard elke dag voorbij.

Uiteraard bespreek je ook met je leidinggevende hoe je je persoonlijke doelen kunt nastreven en welke mogelijkheden er zijn voor jouw eigen groei en ontwikkeling. En om de week goed af te sluiten, geniet je van een gezellige teammeeting met een inhoudelijk karakter maar ook met een ontspannend drankje. Daarna is het weekend.

Over OTYS

Ons kantoor zit in Houten en we maken sinds 2021 onderdeel uit van de Mysolution Groep. Sinds 2001 hebben we een prominente positie in de recruitmentbranche. Met onze SaaS oplossing stroomlijnen we de communicatie tussen werkgevers, recruiters en kandidaten. Met OTYS Go! bieden we een krachtige tool die bedrijven helpt bij het beheren van vacatures, sourcen en screenen van kandidaten, plannen van afspraken en de voortgangsbewaking van het recruitmentproces. Ook bieden we een CRM oplossing voor relatiebeheer, een mobiele app voor het beheren van recruitmentproces onderweg en andere integraties met HR en wervingtools.

We zijn een informele organisatie en staan altijd open voor feedback t.b.v. verbeteringen. Initiatieven om eigen werkprocessen te verbeteren, worden erg gewaardeerd. We houden ook van gezelligheid, je moet dus wel wat humor in huis hebben! Daarnaast vinden we het ook leuk om samen te borrelen, potje padel te spelen of de stad in te gaan!

Wat bieden wij jou?

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een marktconform salaris, afgestemd op jouw kennis en ervaring.
 • Mogelijkheid om te werken voor 32 of 40 uur per week. Maandag op kantoor is gewenst.
 • 28 vakantiedagen op basis van een fulltime werkweek. Bijkopen is mogelijk.
 • Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Een laptop en mobiele telefoon.
 • Collectieve pensioenverzekering.
 • Mogelijkheid voor een Workation.
 • Toegang tot een breed scala aan online trainingsmogelijkheden via GoodHabitz.

Heb je nog vragen of wil je meer weten?

Heb je na deze vacature toch nog wat vragen of onduidelijkheden? Schroom dan niet om contact op te nemen, wij staan je graag te woord!  Neem dan contact op met Jeremy van der Plaat (Corporate Recruiter) via 06 30 24 52 89.

Motivatiebrief:
OTYS verzamelt als verantwoordelijke in de zin van de AVG, de door jou verstrekte persoonlijke gegevens en gebruikt deze om de sollicitatie te verwerken en jou te koppelen aan één of meerdere vacatures. We bewaren je gegevens in onze database tot vier weken na beëindiging van de sollicitatieprocedure. Alleen als je ons daarvoor toestemming geeft bewaren wij je gegevens tot 12 maanden na de beëindiging van de procedure. Je kan OTYS op elk moment verzoeken jouw gegevens te verwijderen of de toestemming in te trekken. Meer informatie vind je in het Privacy Statement van OTYS.

Ons sollicitatieproces

 • Kennismaking met onze HR Manager
 • Tweede gesprek met de leidinggevende en toekomstige collega
 • Assessment + Referentiecheck
 • Kennismaking met CEO
 • Arbeidsvoorwaardengesprek
 • Contract ondertekenen

Nog vragen over deze vacature? Stel ze aan Jeremy!