Financieel Medewerker

Kom je bij ons werken?

Kom jij ons financiële team (7 FTE) versterken? Vanwege de snelle groei van OTYS en Mysolution is er een functie ontstaan voor een (Senior) Financieel Medewerker. Samen met een leuk team kan jij echt verandering brengen binnen onze financiële administratie! Je komt te werken op ons kantoor in Houten en zal nauw samenwerken en rapporteren aan de Financial Controller.

Wat ga je doen?

Jij bent de onmisbare schakel in het ‘order-to-cash’ proces. Een belangrijk aspect van je functie betreft de verantwoordelijkheid voor het facturatieproces aan onze klanten. Hierbij heb je oog voor detail en weet je de klant tot tijdige betaling over te laten gaan. Mochten ze de betaling toch vergeten of om een andere reden niet betalen, dan neem je contact op met de klant. Bij issues werk je nauw samen met je interne stakeholders (o.a. jouw finance collega’s en Customer Success managers) om het issue voor onze klant op te lossen. Door jouw inzet, neemt de klanttevredenheid- en onze cashpositie toe. Beschik je daarbij ook nog over onderstaande kennis, dan kan jij wel eens onze match zijn:
 • MBO -plus/ HBO werk- en denkniveau;
 • Bij voorkeur minimaal 3 jaar relevante werkervaring:
 • Hands-on mentaliteit: 
 • Ervaring met ons ERP-pakket Business Central (voorheen Navision) is een pré;
 • Voor Excel draai jij je hand niet om

Jouw werkweek

Je begint je werkweek op een comfortabele plek, vanuit huis is of op ons prettige kantoor. Dit bepaal jij zelf. De eerste 2 maanden willen we je vragen om, tijdens jouw inwerkperiode fulltime op kantoor te komen. We vinden deze investering heel waardevol om jou een goede start te kunnen geven. Zo helpen we jou helemaal wegwijs te maken in onze systemen en bieden we jou de ruimte om collega’s persoonlijk te leren kennen. Je zorgt in het begin van de week ervoor dat de urenregistratie gecontroleerd wordt en keurig in orde is. Vervolgens stort je je op het verwerken van nieuwe contracten en offertes. Daarbij controleer je tevens de urenregistratie ook van je collega’s. De ene dag focus je je volledig op continue procesoptimalisatie, maakt en bespreekt je voorstellen met je teamleden en zorgt ervoor dat dit ook wordt doorgevoerd. De andere dag los je enkele issues met klanten op en blokt daar tijd voor vrij. Hiervoor schakel je met een Customer Succes Manager en weet je de complexiteit van issues te doorgronden. Het bewaken van de debiteurenpositie komt uiteraard elke dag voorbij. 
Op (twee)wekelijkse basis bespreek je met je leidinggevende hoe je je persoonlijke doelen kunt nastreven en welke mogelijkheden er zijn voor jouw eigen groei en ontwikkeling. Om de week goed af te sluiten, blik je met je collega’s terug op de week onder het genot van een drankje
 

Over OTYS

Ons kantoor zit in Houten en we maken sinds 2021 onderdeel uit van de Mysolution Groep. Sinds 2001 hebben we een prominente positie in de recruitmentbranche. Met onze SaaS-oplossing stroomlijnen we de communicatie tussen werkgevers, recruiters en kandidaten. Met OTYS Go! bieden we een krachtige tool die bedrijven helpt bij het beheren van vacatures, sourcen en screenen van kandidaten, plannen van afspraken en de voortgangsbewaking van het recruitmentproces. Ook bieden we een CRM-oplossing voor relatiebeheer, een mobiele app voor het beheren van recruitmentproces onderweg en andere integraties met HR en werving tools.
We zijn een informele organisatie en staan altijd open voor feedback t.b.v. verbeteringen. Initiatieven om eigen werkprocessen te verbeteren, worden erg gewaardeerd. We houden ook van gezelligheid, je moet dus wel wat humor in huis hebben! Daarnaast vinden we het ook leuk om met elkaar te borrelen, te sporten of soms ook de stad in te gaan!

Wat bieden wij jou?

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een marktconform salaris, afgestemd op jouw kennis en ervaring; 
 • Mogelijkheid om te werken voor 32 of 40 uur per week. Vrijdag op kantoor is gewenst;
 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime werkweek. Bijkopen is mogelijk; 
 • Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden; 
 • Een laptop en mobiele telefoon die je ook privé kunt gebruiken; 
 • Collectieve pensioenverzekering; 
 • Mogelijkheid voor een Workation; 
 • Toegang tot een breed scala aan online trainingsmogelijkheden via GoodHabitz.

Een eerste kennismaking zal plaatsvinden met onze corporate recruiter. Indien jullie beiden achteraf positief gestemd zijn, vervolg je deze sollicitatieprocedure met onze Business en Finance controller. Na intern overleg geven we een go/no go, mits jij zelf ook enthousiast bent gebleven. Onze recruiter doet je dan een voorstel en rond samen met jou de procedure af.
 

Motivatiebrief:
OTYS verzamelt als verantwoordelijke in de zin van de AVG, de door jou verstrekte persoonlijke gegevens en gebruikt deze om de sollicitatie te verwerken en jou te koppelen aan één of meerdere vacatures. We bewaren je gegevens in onze database tot vier weken na beëindiging van de sollicitatieprocedure. Alleen als je ons daarvoor toestemming geeft bewaren wij je gegevens tot 12 maanden na de beëindiging van de procedure. Je kan OTYS op elk moment verzoeken jouw gegevens te verwijderen of de toestemming in te trekken. Meer informatie vind je in het Privacy Statement van OTYS.

Ons sollicitatieproces

 • Kennismaking met onze HR Manager
 • Tweede gesprek met de leidinggevende en toekomstige collega
 • Assessment + Referentiecheck
 • Kennismaking met CEO
 • Arbeidsvoorwaardengesprek
 • Contract ondertekenen

Nog vragen over deze vacature? Stel ze aan Jeremy!