KEY USER: Training OTYS Go!

OTYS Go! Software trainingen

Locatie

Online training

Datum

09-03-2021 13:00:00 09-03-2021 17:00:00

Uiterste inschrijfdatum

07-03-2021

Contactpersoon

Team OTYS Academy

Uitgebreide informatie

KEY USER: Training OTYS Go!

Ben je een nieuwe Key User of wilt jij je kennis opfrissen? Er zijn veel mogelijkheden om uw OTYS platform goed af te stemmen op uw unieke bedrijfsproces. Na afloop van de Key User training (1 dagdeel) beschikt u over de kennis om OTYS in te richten voor uw specifieke recruitmentprocessen.

Wat komt aan bod?
Je leert OTYS Go! te gebruiken en instellingen aan te passen naar jouw wens. Je bent Key User van OTYS Go! dit betekent dat jij aan de knoppen zit. Jij bent dus degene die aanpassingen kan doen aan bijvoorbeeld (match)criteria en koppelstatussen. Ook bepaal welke sjablonen er gebruikt worden en welke vragen sollicitanten moeten beantwoorden op de website. Uit welke kopjes zijn jouw vacatures opgebouwd en hoe kan je informatie gestructureerd opslaan? Kortom: jij bepaalt de regels en structuur van jullie bedrijfsproces in OTYS Go!.

Vereisten:
Om deel te kunnen nemen aan deze training moet je de basistraining gevolgd hebben. Ben jij de aangewezen Key User in jouw organisatie? Wij geven je voorafgaand aan de training de benodigde Key User rechten in OTYS Go!.

Functionaliteiten die behandeld worden:

Wat leer je?

Kosten
€ 250,- (excl. BTW) p.p.